• آموزش موسیقی و نوازندگی به کودکان ، آموزشگاه موسیقی اخوان

  • آموزشگاه موسیقی اخوان برگزار کننده دوره های آموزش ارف و آموزش نوازندگی کلیه سازهای ایرانی و جهانی به کودکان
     

  • امروزه تاثیر آموزش موسیقی بر پیشرفت توانایی های ذهنی و جسمی کودکان بر هیچکس پوشیده نیست  به گونه ای که آموزش مبانی موسیقی و نوازندگی و نیز عضویت در گروه موسیقی از برنامه های اصلی آموزشی در مدارس کلیه کشور های پیشرفته است. به دلیل عدم وجود آموزش موسیقی در برنامه های درسی کشور اکثر والدین ترجیح میدهند تا با ثبت نام کودکان خود در آموزشگاه های موسیقی خصوصی این نقص را جبران کنند. آموزش موسیقی به کودکان زیر 6 سال معمولا با متد ارف آغاز میشود که در آن کودکان با استفاده از قطعات موزیکال کودکانه و سازهایی نظیز بلز و فلوت و تنبک مبانی اولیه موسیقی نظیر نت خوانی ، ریتم و وزن را فرامیگیرند و برای شروع آموزش نوازندگی ساز تخصصی آماده میشوند.

  • در آموزشگاه موسیقی اخوان خانم استاد ناهید کوهپایه حقی تدریس دوره ارف کودکان را بر عهده دارند.ایشان همچنین سالهاست که در زمینه آموزش ساز ویولن به کودکان فعالیت داشته و شاگردان زیادی را پرورش داده اند. استاد محمد اخوان مدیریت آموزشگاه موسیقی اخوان نیز مولف کتاب "کودک و تنبک" بوده و از روی همین کتاب به آموزش این ساز کوبه ای پایه به کودکان میپردازند. تجربه نشان داده است کودکانی که موسیقی را با یک ساز ضربی (کوبه ای) آغاز میکنند درک بهتری از ریتم پیدا کرده و در آینده در نوازندگی سازهای ملودیک از پیشرفت بسیار بهتری برخوردار میشوند. به همین دلیل در هنرستان و دانشگاه های موسیقی تمامی هنرجویان در کنار ساز تخصصی خود حتماً میبایست یک ساز ضربی را نیز فرا بگیرند. در آموزشگاه موسیقی هنرمند استاد محمد اخوان به آموزش ساز تنبک ، دف و دایره به کودکان میپردازند و همچنین استاد دامون احوان و استاد هامون اخوان نیز به آموزش سازهای تمبک و دف که کودکان مشغول هستند. همچنین نوازندگی کلیه سازهای موسیقی ملی ایران و سازهای جهانی به کودکان بنا بر انتخاب والدین و علاقه فرزندان در آموزشگاه موسیقی اخوان  انجام میشود.

«تحمیل موسیقی کلاسیک به کودکان نتیجه ‌بخش نیست!»
مترجم: عباس سیدین

درباره‌ی فواید آموزش موسیقی به‌صورت مفصل صحبت شده. ثابت شده که نواختن یک ساز ثمرات شناختی چشم‌گیری دارد. به‌نظر می‌رسد که در بچه‌های مدرسه‌ای که موسیقی می‌آموزند تفکر خلاق، هوش اجتماعی و عاطفی، هماهنگی عصب و عضله، حافظه و پردازش صوتی پیشرفت می‌کند. بنابراین به‌راحتی نمی‌توان خوبی آموزش موسیقی را رد کرد. اما وقتی حرف از نوع موسیقی می‌شود وضعیت به‌این روشنی نیست.

نیکولا بندتی نوازنده‌ی برجسته‌ی ویولن از طرفداران آموزش اجباری موسیقی کلاسیک به کودکان و نوجوانان است. او می‌گوید: «می‌گویند بچه‌ها موسیقی کلاسیک را دوست ندارند. اجبار در آموزش ریاضیات و علوم و تاریخ و زبان چیز جاافتاده‌ای است. چرا موسیقی باید استثنا باشد؟» با درنظر گرفتن سابقه‌ی بندتی در موسیقی کلاسیک دیدگاه او قابل درک است. اما پذیرفتن استدلال بندتی یعنی اینکه بپذیریم که موسیقی کلاسیک بیشتر از همه لایق آموزش و مطالعه است و اجبار در آموزش آن به نفع کودکان است.

اینکه اهالی موسیقی کلاسیک بگویند موسیقی کلاسیک «بهتر» از دیگر انواع موسیقی است چیز عجیبی نیست. جامعه‌شناس فرانسوی پیر بوردیو معتقد است که دلیل ارزشمند شناخته‌شدن موسیقی کلاسیک این است که آنهایی که پول و قدرت دارند آن را گوش می‌کنند: چیزهایی که توسط قشر نخبه‌ی جامعه مصرف می‌شوند به دلیل ارتباط با ثروت و قدرت باارزش‌تر دانسته می‌شوند.

علی‌رغم پدیده‌ی به‌شدت اغراق‌شده‌ی «اثر موتزارت» هیچ‌گونه شواهدی مبنی بر اثرگذاری بیشتر موسیقی کلاسیک در مقایسه با دیگر سبک‌های موسیقی وجود ندارد. در همه‌ی سبک‌ها موسیقی خوب (و بد) وجود دارد. اما شواهد بسیاری وجود دارد که «آموزش نیازمند ارتباط معنی‌دار است.» اجبار به آموزش موسیقی کلاسیک (یا هر نوع موسیقی) بعید است به آن نتایج مثبت مورد اشاره منجر شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که دلیل مشارکت اندک دانش‌آموزان (مخصوصاً سال بالایی‌ها) در کلاس‌های موسیقی به دلیل این است که دانش‌آموزان به رپرتوار انتخاب شده توسط معلمان موسیقی علاقه‌ای ندارند و نگاه معلمان به موسیقی‌هایی که دانش‌آموزان واقعاً دوست دارند حاوی این پیام است که آموزش موسیقی به‌درد آنها نخواهد خورد.

آموزش خوب موسیقی شامل انواع مختلفی از فعالیت‌ها است: خواندن، نواختن، شنیدن، تحلیل کردن و ساختن. این نگاه احتمال اثربخشی بیشتری دارد تا اینکه بچه‌ها را به شنیدن یک سمفونی ببریم و بعد آنها را سرزنش کنیم که چرا آن را دوست ندارند.
یاد گرفتن موسیقی کلاسیک در مدرسه هیچ اشکالی ندارد. اما این تنها راه برای فراهم کردن آموزش موسیقی نیست؛ و مهمتر اینکه رویکرد «چه از موسیقی خوششان بیاید یا نه» احتمالا بیشتر آسیب می‌رساند و فایده ای ندارد.

 

 

آواز سنتی و پاپ

نوازندگی ساز جهانی

نوازندگی ساز ایرانی

 

آموزش موسیقی به کودکان


آموزش ارف کودکان

 

برچسب ها : انتخاب ساز مناسب برای کودکان ، چه سازی برای کودکان مناسب است ، آموزش دوره ارف به کودکان ، آموزش موسیقی به کودکان ، آموزش موسیقی به بچه ها ، موسیقی کودکان ، نوازندگی کودکان ، آموزش نوازندگی به کودکان ، آموزش موسیقی به بچه های بیش فعال ، ارف کودکان ، ارف بچه ها ، آموزش موسیقی به کودکان شرق تهران ، آموزش موسیقی به کودکان در شرق تهران ، آموزش موسیقی به بچه ها در شرق تهران ، آموزش موسیقی اطفال ، آموزشگاه موسیقی کودکان ، آموزشگاه موسیقی اطفال ، آموزشگاه موسیقی کودکان شرق تهران ، آموزشگاه موسیقی کودک شرق تهران ، بهترین آموزشگاه موسیقی کودک شرق تهران ، مشاوره انتخاب ساز برای کودک ، مشاوره انتخاب ساز برای بچه ، آموزش دوره ارف توسط مدرس خانم ، آموزش نت خوانی به کودک با رقص و آواز ، آموزش موسیقی به کودک با ساز های بچه گانه ف آموزش موسیقی به کودک با ساز کوبه ای ، آموزش ریتم خوانی به کودک با ضرب ، آموزش نوازندگی به کودکان توسط استاد خانم ، مدرس موسیقی کودکان خانم شرق تهران ، آموزش مبانی موسیقی به کودک با ساز ایرانی ، علاقه مند کردن فرزند به موسیقی ، علاقه مند کردن بچه ها به موسیقی سنتی

 

 

 

تماس با آموزشگاه اخوان


نارمک ، گلبرگ غربی ، بین سامان و سمنگان
نبش ورودی میدان 73 ، پلاک 138

تلفن : 77929611 - 09122578612


Copyright © 2016 - 2019
All Rights Reserved to Akhavan Music
 Academy
Design By Tehran Vila